Dragi colegi,

 

Consiliul Colegiului Medicilor Cluj are deosebita plăcere de a vă invita să participați la

 

ANIVERSAREA

A

20 DE ANI DE ACTIVITATE A COLEGIULUI MEDICILOR CLUJ

 

Evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca, în perioada 28 – 30 septembrie 2017, după cum urmează:

  • 28 septembrie 2017 – la Grand Hotel Napoca, Str. Octavian Goga nr. 1 – ședința festivă a Consiliului Colegiului Medicilor Cluj, urmată de Cocktail-ul aniversar, de la ora 18.00, Sala Grand Ballroom Europa. Locuri limitate. Dată limită de înscriere: 25 septembrie 2017, în limita locurilor disponibile. Taxă: 50 lei – pentru medicii membri ai Colegiului Medicilor Cluj sau 150 lei – pentru însoțitorii care nu sunt membri ai Colegiului Medicilor Cluj. Invitați: Mood Quartetexpoziție de pictură Andreea Radu – Pentru a vă înscrie, vă rugăm completați formularul următor:

    FORMULAR DE ÎNSCRIERE  COCKTAIL ANIVERSAR (dați click)

  • 29 septembrie 2017 – în Amfiteatrul Ioan Aleman ale UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, str. Victor Babeș nr. 8 – manifestare științifică creditată cu 8 credite EMC, pe probleme de larg interes pentru medicii practicieni – membri ai Colegiului Medicilor Cluj. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, cu înscriere prealabilă, până în data de 26.09.2017, la secretariatul CM Cluj – telefon 0264 592887 sau prin e-mail la adresa: colmedcj@gmail.com. Diploma de participare cu credite EMC se eliberează doar celor prezenți la manifestare! Programul manifestării poate fi consultat dând click aici …

  • 30 septembrie 2017Crosul Speranței – cros caritabil desfășurat pentru medici și membrii de familie, în Parcul Etnografic Național «Romulus Vuia» Cluj-Napoca. Taxa de participare: 50 lei adulți și gratuit pentru copii (până la 14 ani). Taxa de înscriere va fi donată de Colegiul Medicilor Cluj către Centrul de Îngrijiri Paleative Sfântul Nectarie  Cluj-Napoca. PACHET DE ÎNSCRIERE: – tricou polo premium Fruit of the Loom; – cip de cronometrare; – număr de concurs; – diplomă de participare; – acces la puncte de hidratare; – masă câmpenească. Data limită de înscriere pentru a beneficia de tricoul personalizat este 25.09.2017. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

FORMULAR DE ÎNSCRIERE LA CROS (dați click)

 

Vă așteptăm cu drag,

 

Președinte,

Conf. Dr. Ion Cosmin Puia

Afis CMCluj 20 ani
afis site cros 20 ani

Sponsori

Divizia pentru Medici
Logo_principal_slogan

Parteneri

dey medical
clujul pedaleaza